σχετικά με την nissan
σχετικά με την suzuki

NISSAN

Στους δύο εκθεσιακούς μας χώρους θα βρείτε την πλήρη γκάμα όλων των μοντέλων Nissan. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και να λύσουμε μαζί όλες τις απορίες σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι εδώ για να σας δώσει ό,τι πληροφορία μπορεί να χρειάζεστε.Πατήστε εδώ για να δείτε τα νέα μοντέλα NISSAN
ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
NISSAN 210 81 45 771

εκθεσιακός χώρος NissanΜΟΝΤΕΛΑ

Ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων Nissan κοντά σας. Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να δείτε τα αυτοκίνητα της Nissan, έχοντας την παροχή πληροφοριών από εξειδικευμένο προσωπικό πωλήσεων.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
NISSAN 210 81 45 771

μοντέλα NissanΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαθέτουμε ένα άμεσα παραδοτέο stock από γνήσια ανταλλακτικά Nissan. Αν όμως τύχει και μας ζητήσετε κάτι που δεν υπάρχει στην αποθήκη μας, σε διάστημα λίγων ωρών το έχετε στα χέρια σας. Τίποτε δεν είναι ανέφικτο για εμάς και ο λόγος είστε εσείς !


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
NISSAN 210 81 45 771

ανταλλακτικά Nissan
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Διαθέτουμε ένα άμεσα παραδοτέο stock από γνήσια αξεσουάρ Nissan. Αν όμως τύχει και μας ζητήσετε κάτι που δεν υπάρχει στην αποθήκη μας, σε διάστημα λίγων ωρών το έχετε στα χέρια σας. Τίποτε δεν είναι ανέφικτο για εμάς και ο λόγος είστε εσείς !


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
NISSAN 210 81 45 771

αξεσουάρ Nissan
SERVICE

Στην εταιρεία μας, προτεραιότητα έχετε εσείς. Γι αυτό το λόγο, οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει να σας απασχολούν. Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου από τον χώρο σας. Διάθεση αυτοκινήτου αντικατάστασης όσο θα διαρκεί η επισκευή του δικού σας. Προσεκτικά διαμορφωμένες χρεώσεις. Είναι μερικά παραδείγματα τι σημαίνετε εσείς για εμάς...


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
NISSAN 210 81 45 771

service Nissan
ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ

Από τη μικρότερη γρατζουνιά μέχρι την πιο σοβαρή ζημιά, στο φανοποιείο μας η βαφή των αυτοκινήτων είναι υπόθεση του έμπειρου προσωπικού μας. Ο πραγματικά υπερσύγχρονος φούρνος βαφής αντιρρυπαντικής τεχνολογίας εγγυάται για το άριστο αποτέλεσμα. Η βαφή και η προετοιμασία του αμαξώματος συνεργάζονται τέλεια ώστε να πετύχουμε την καλύτερη εφαρμογή στη συνολική εικόνα του αυτοκίνητου σας. Η βαφή γίνεται ξεχωριστά από τα ανταλλακτικά πριν μονταριστούν, ώστε να βαφτούν όλες οι κρυφές επιφάνειες εσωτερικά και εξωτερικά, όπως επίσης και οι επιφάνειες που δεν φαίνονται μετά το μοντάρισμα.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
NISSAN 210 81 45 771

φανοβαφείο Nissan